Nasza nowa strona internetowa jest w budowie, ale już teraz zapraszamy Cię do odkrywania świata Full Moon. To miejsce, gdzie taniec łączy się z pasją i energią. W naszych salach odbywają się codzienne zajęcia, które wprowadzają w rytm ruchu i... światła. Niezależnie od poziomu zaawansowania, każdy znajdzie coś dla siebie, a atmosfera sprzyja nauce i rozwojowi.
W Full Moon stawiamy na różnorodność stylów tanecznych, co pozwala na odkrywanie nowych form ekspresji. Nasze zajęcia są prowadzone przez doświadczonych instruktorów, którzy zarażają entuzjazmem i motywują do działania. Wspólnie tworzymy społeczność, w której każdy może poczuć się swobodnie i odnaleźć swoją pasję.
Zachęcamy do zapisów na zajęcia przez platformę Fitssey. Śledź nas na Instagramie, aby być na bieżąco z naszymi wydarzeniami i nowościami. Jesteśmy tu, aby inspirować i wspierać Cię w Twojej tanecznej podróży. Do zobaczenia w naszym studiu, pełnym ruchu, światła i energii.