4K4You to gabinet psychoterapii, który powstał z myślą o wsparciu osób w trudnych sytuacjach życiowych. Nasza misja opiera się na przekonaniu, że każdy człowiek ma potencjał do zmiany i rozwoju, niezależnie od przeszłości. Oferujemy pomoc... dzieciom, młodzieży oraz dorosłym, dostosowując nasze podejście do indywidualnych potrzeb pacjentów. W naszym gabinecie pracują doświadczeni psycholodzy i terapeuci, którzy z pasją wspierają swoich klientów w drodze do lepszego samopoczucia.
W 4K4You stawiamy na cztery filary: kreatywność, komunikację, kooperację oraz konstruktywne myślenie. Pomagamy naszym pacjentom spojrzeć na wyzwania z nowej perspektywy, rozwijając umiejętności jasnego wyrażania emocji oraz budowania zdrowych relacji. Wierzymy, że wspólna praca nad zmianą przynosi najlepsze efekty, dlatego tworzymy bezpieczną przestrzeń, w której każdy może czuć się wysłuchany i zrozumiany.
Nasze usługi obejmują psychoterapię indywidualną, grupy wsparcia oraz szkolenia z zakresu zdrowia psychicznego. Organizujemy warsztaty, które wspierają rodziców w budowaniu empatycznych relacji z dziećmi. Dążymy do tego, aby każdy mógł odnaleźć swoją drogę do spełnionego życia, a nasze metody pracy są dostosowane do potrzeb każdego klienta.