DZR-GAMA to warsztat samochodowy z siedzibą w Choszcznie, który oferuje kompleksową obsługę zarówno dla aut osobowych, jak i ciężarowych. Nasze usługi obejmują wulkanizację, diagnostykę komputerową oraz ustawienie zbieżności kół. Dzięki... doświadczeniu w serwisie pojazdów pochodzenia amerykańskiego, jesteśmy w stanie skutecznie diagnozować i naprawiać wszelkie usterki, co pozwala na szybkie przywrócenie sprawności pojazdów.
W naszym warsztacie stawiamy na jakość i transparentność usług. Klienci mogą liczyć na rzetelną informację o stanie technicznym ich pojazdów oraz na fachowe doradztwo w zakresie serwisu i napraw. Oferujemy również transport ciężarowy na terenie Polski i Europy, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną dla firm potrzebujących kompleksowej obsługi.
Nasza lokalizacja w Koplin 16A w Choszcznie zapewnia łatwy dostęp dla klientów z okolic. Działamy z myślą o wygodzie naszych klientów, oferując szybkie terminy realizacji usług oraz elastyczność w ustalaniu szczegółów współpracy. Zadzwoń do nas, aby umówić się na wizytę lub uzyskać więcej informacji na temat naszych usług.