GetCreative to firma zajmująca się poligrafią, reklamą oraz dekoracjami wnętrz. Oferujemy szeroki wachlarz usług, w tym druk cyfrowy, druk offsetowy oraz druk wielkoformatowy. Nasze produkty obejmują wizytówki, ulotki, plakaty, kalendarze, a także
różnorodne opakowania. Dzięki doświadczeniu i zaangażowaniu, jesteśmy w stanie dostosować ofertę do indywidualnych potrzeb klientów, zapewniając wysoką jakość i terminowość realizacji zamówień.
W zakresie reklamy wielkoformatowej oferujemy banery, logotypy przestrzenne oraz reklamy na samochodach. Nasze systemy ekspozycyjne i gadżety reklamowe są idealnym rozwiązaniem dla firm pragnących wyróżnić się na rynku. Dodatkowo, zajmujemy się identyfikacją wizualną, co pozwala na skuteczne budowanie marki i jej rozpoznawalności.
W obszarze dekoracji wnętrz proponujemy fototapety, fotorolety oraz różnorodne elementy dekoracyjne, takie jak poduszki, firany czy zasłony. Nasze usługi obejmują również pomiar, projektowanie oraz montaż, co sprawia, że klienci mogą liczyć na kompleksową obsługę. Zaufaj nam i przekonaj się, jak możemy pomóc w realizacji Twoich pomysłów.