Witamy w sklepie komputerowym GRAFIKOM, który działa na rynku od 2001 roku. Specjalizujemy się w sprzedaży oraz serwisowaniu sprzętu komputerowego i oprogramowania. Nasza oferta obejmuje komputery stacjonarne, notebooki, drukarki oraz akcesoria... komputerowe, które są dostosowane do potrzeb zarówno firm, instytucji, jak i klientów indywidualnych. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, możemy zapewnić naszym klientom usługi na najwyższym poziomie, co potwierdzają setki zadowolonych użytkowników.
Nasza firma wyróżnia się szybkością działania oraz solidnością, co jest efektem fachowej wiedzy naszych pracowników. Oferujemy szeroki wybór sprzętu od renomowanych producentów, a także różnorodne usługi związane z komputeryzacją. Jako nieliczni w regionie, posiadamy bogaty asortyment drukarek atramentowych i laserowych oraz eksploatacji, w tym oryginalnych i zamiennych tonerów oraz atramentów. Naszym celem jest ciągły rozwój i dostosowywanie oferty do dynamicznie zmieniającego się rynku IT.
W GRAFIKOM dbamy o to, aby zakupy były przyjemnością, dlatego nieustannie podnosimy nasze kwalifikacje. Oferujemy nie tylko sprzedaż detaliczną, ale także serwis gwarancyjny i pogwarancyjny komputerów stacjonarnych oraz laptopów. Nasze profesjonalne podejście do każdego klienta oraz zdobyte certyfikaty i wyróżnienia są dowodem na naszą solidność i zaangażowanie w świadczenie usług na najwyższym poziomie.