Grafrig to dynamicznie rozwijająca się firma, która specjalizuje się w kompleksowym montażu oraz serwisie klimatyzacji, wentylacji i instalacji sanitarnych. Nasze usługi są dostępne głównie na terenie powiatów Bieszczadzkiego, Leskiego i
Sanockiego, ale jesteśmy w stanie dotrzeć do klientów w innych rejonach Polski. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży, potrafimy dostosować nasze rozwiązania do indywidualnych potrzeb każdego klienta, co sprawia, że jesteśmy w stanie zaspokoić oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników.
W naszej ofercie znajdą Państwo szeroki wachlarz usług, w tym serwis klimatyzacji w pojazdach oraz maszynach budowlanych i rolniczych. Oferujemy również projektowanie, dobór i montaż systemów klimatyzacyjnych oraz wentylacyjnych z rekuperacją w obiektach przemysłowych, hotelach i budynkach mieszkalnych. Nasze usługi obejmują także doradztwo techniczne przy wyborze klimatyzatorów oraz ich użytkowaniu, a także sprzedaż urządzeń i materiałów niezbędnych do montażu.
Regularne serwisowanie klimatyzacji jest kluczowe dla utrzymania jej sprawności oraz zapewnienia czystego powietrza w pomieszczeniach. Nasi fachowcy dbają o to, aby każdy system działał bezawaryjnie, co pozwala uniknąć kosztownych napraw. Oferujemy także sezonowe czyszczenie wymienników oraz dezynfekcję klimatyzatorów, co jest istotne dla zdrowia użytkowników.
Tekst wygenerowany przez AI