Grand House to wyjątkowe miejsce, które łączy w sobie restaurację, hotel, przedszkole oraz strefę fitness. Nasza restauracja oferuje znakomite potrawy, które zadowolą każde podniebienie. Wnętrze zostało zaprojektowane z myślą o komforcie i... estetyce, co sprawia, że każdy posiłek staje się niezapomnianym przeżyciem. Oferujemy zarówno dania tradycyjne, jak i nowoczesne, które zachwycą miłośników różnorodnej kuchni. Nasza kuchnia pracuje do późnych godzin wieczornych, co sprzyja długim, relaksującym kolacjom w gronie przyjaciół lub rodziny.
Spotkania biznesowe w Grand House to idealne rozwiązanie dla osób poszukujących eleganckiego miejsca na ważne rozmowy. Nasza restauracja dysponuje przestrzenią, która pomieści zarówno kameralne spotkania, jak i większe uroczystości. Dzięki wyjątkowemu położeniu oraz atmosferze, czas spędzony w Grand House płynie wolniej, co sprzyja celebracji sukcesów zawodowych. W ofercie posiadamy również bogaty wybór win, brandy i whisky, które umilą każdą okazję.
Dla par szukających romantycznej kolacji, Grand House to miejsce, które spełni wszystkie oczekiwania. Przytulne kąciki, piękne widoki oraz starannie dobrane menu sprawiają, że każda chwila spędzona w naszej restauracji jest wyjątkowa. Niezależnie od okazji, nasi goście mogą liczyć na profesjonalną obsługę oraz niezapomniane doznania kulinarne.