Automobile to firma oferująca profesjonalną pomoc drogową w Bielsku-Białej oraz okolicach. Nasze usługi są dostępne przez całą dobę, 7 dni w tygodniu, co zapewnia szybki i sprawny dojazd do Klientów w przypadku awarii. Holujemy samochody osobowe,... dostawcze, ciężarowe, TIRy oraz autobusy, zarówno na terenie Polski, jak i za granicą. Dzięki nowoczesnemu sprzętowi oraz wykwalifikowanej kadrze, jesteśmy w stanie zrealizować każde zlecenie w ekspresowym tempie.
Naszym priorytetem jest zadowolenie Klienta oraz bezpieczeństwo powierzonego mienia. Oferujemy również drobne naprawy na miejscu zdarzenia, takie jak wymiana kół, dowóz paliwa czy awaryjne otwieranie pojazdów. Posiadamy niezbędne certyfikaty i pozwolenia, co potwierdza naszą rzetelność i profesjonalizm. Nasza flota pojazdów jest regularnie modernizowana, aby zapewnić najwyższą jakość usług.
Współpracujemy z wieloma ubezpieczalniami, co umożliwia nam oferowanie bezgotówkowych napraw powypadkowych. Klienci mogą liczyć na samochody zastępcze na czas naprawy oraz gwarancję na wykonane usługi. Zaufaj nam i skorzystaj z naszej oferty, aby nie martwić się o swoje auto w trudnych sytuacjach na drodze.