GRUPA BS to profesjonalny serwis komputerowy w Krakowie, który oferuje kompleksowe usługi naprawy sprzętu komputerowego, w tym laptopów, komputerów PC, tabletów oraz konsol. Nasza firma wyróżnia się na rynku dzięki szybkim i niedrogim naprawom,
które są realizowane przez doświadczony zespół pasjonatów. Oferujemy bezpłatną diagnostykę, co pozwala klientom na podjęcie świadomej decyzji o dalszej naprawie. Dzięki bogatemu doświadczeniu jesteśmy w stanie zaproponować jedne z najniższych cen na rynku, co czyni naszą ofertę atrakcyjną dla szerokiego grona klientów.
Specjalizujemy się w trudnych usterkach elektronicznych, a także w odzyskiwaniu danych z uszkodzonych nośników. Nasze usługi obejmują przywracanie skasowanych plików oraz naprawę uszkodzonych dysków twardych. W przypadku awarii sprzętu, nasi klienci mogą liczyć na szybką pomoc oraz fachowe doradztwo. Gwarantujemy wysoką jakość usług oraz satysfakcję z wykonanej naprawy, co potwierdzają liczne pozytywne opinie naszych klientów.
W GRUPIE BS stawiamy na jakość i bezpieczeństwo, dlatego na każdą naprawę udzielamy gwarancji. Nasz zespół nie tylko naprawia, ale również edukuje klientów w zakresie konserwacji sprzętu, co pozwala na dłuższe użytkowanie urządzeń. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się, że naprawa sprzętu komputerowego może być szybka, tania i skuteczna.