Grupa GALERIS to agencja reklamowa z siedzibą w Śremie, która oferuje szeroki wachlarz usług związanych z drukiem i reklamą. Specjalizujemy się w wydrukach wielkoformatowych, takich jak banery, folie reklamowe oraz fototapety. Nasza drukarnia... zapewnia wysoką jakość wydruków, co sprawia, że jesteśmy w stanie zrealizować nawet najbardziej wymagające projekty. Oferujemy również produkcję ulotek, wizytówek, etykiet samoprzylepnych oraz innych materiałów promocyjnych, które są niezbędne w każdej branży.
W naszej ofercie znajdują się także gadżety reklamowe oraz odzież z nadrukiem, co pozwala na kompleksowe zaspokojenie potrzeb naszych klientów. Dzięki nowoczesnym technologiom, jesteśmy w stanie dostarczyć produkty w rekordowo krótkim czasie, co czyni naszą agencję idealnym partnerem dla firm, które cenią sobie szybkość i jakość. Nasze projekty są doceniane nie tylko w Polsce, ale również za granicą, co potwierdzają zadowoleni klienci z różnych krajów.
Dodatkowo, Grupa GALERIS angażuje się w działania pro bono, wspierając lokalne inicjatywy i organizacje. Nasza misja to nie tylko dostarczanie wysokiej jakości usług, ale także budowanie pozytywnego wizerunku w społeczności. Jesteśmy otwarci na współpracę z innymi agencjami reklamowymi, oferując nasze usługi incognito, co pozwala na wzajemne wsparcie w realizacji projektów.