Interkol to dynamicznie rozwijająca się firma, która specjalizuje się w zarządzaniu nieruchomościami komercyjnymi. Nasza siedziba znajduje się w zabytkowym budynku Fabryki Cygar w Bydgoszczy, co podkreśla naszą bliskość do historii oraz... nowoczesności. Oferujemy kompleksową obsługę nieruchomości, w tym wynajem nowoczesnych przestrzeni biurowych, które są dostosowane do potrzeb zarówno małych firm, jak i dużych korporacji. Nasze biura są zlokalizowane w prestiżowych punktach, co zapewnia wygodny dostęp dla najemców.
Zarządzanie nieruchomościami to nasza pasja. Dbamy o wartość, efektywność oraz komfort użytkowników budynków, które obsługujemy. Nasze usługi obejmują nie tylko administrację, ale także techniczną obsługę budynków, co pozwala nam na utrzymanie ich w doskonałym stanie. Regularnie modernizujemy nasze obiekty, aby zwiększać ich atrakcyjność oraz funkcjonalność.
Interkol angażuje się również w inwestycje komercyjne, realizując projekty od etapu projektowania po pełne wdrożenie strategii zarządzania. Nasze działania przyczyniają się do rozwoju rynku nieruchomości komercyjnych, co jest korzystne zarówno dla nas, jak i dla naszych najemców. Jesteśmy otwarci na nowe wyzwania i chętnie podejmujemy się realizacji innowacyjnych projektów, które przynoszą korzyści wszystkim stronom.