Firma Janisz, założona w 1993 roku w Pruszczu Gdańskim, oferuje kompleksowe usługi samochodowe w Trójmieście i okolicach. Naszym celem jest zapewnienie najwyższej jakości usług oraz zadowolenie klientów, co przyczyniło się do wzrostu liczby... obsługiwanych klientów do ponad 5000. Specjalizujemy się w naprawach blacharsko-lakierniczych oraz mechanice pojazdowej, a także oferujemy usługi door to door, co wyróżnia nas na tle konkurencji.
Nasza oferta obejmuje również przygotowanie aut do jazdy sportowej oraz bezgotówkowe naprawy, co minimalizuje formalności dla naszych klientów. Posiadamy nowoczesny kompleks warsztatowy, w którym korzystamy z zaawansowanych technologii oraz wysokiej jakości części. Jesteśmy autoryzowanym serwisem blacharsko-lakierniczym w sieci Compet, co potwierdza nasze kompetencje w zakresie likwidacji szkód komunikacyjnych.
Dodatkowo, w naszym salonie sprzedaży oferujemy poleasingowe samochody używane, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną. Jesteśmy również zaangażowani w sport samochodowy, co pokazuje nasze dążenie do ciągłego rozwoju i innowacji w branży motoryzacyjnej.