K+ to agencja marketingowa, która skutecznie wspiera marki w każdym obszarze ich komunikacji. Specjalizujemy się w PR, digital marketingu, kreatywności oraz badaniach, co pozwala nam oferować kompleksowe rozwiązania dla naszych klientów. Nasza... filozofia opiera się na łączeniu różnych dziedzin, aby tworzyć komunikację, która ma realny wpływ na rynek. Dzięki zespołowi doświadczonych specjalistów, jesteśmy w stanie dostarczać innowacyjne pomysły i strategie, które odpowiadają na dynamicznie zmieniające się potrzeby biznesowe.
W ciągu 14 lat działalności zdobyliśmy zaufanie wielu renomowanych klientów, co potwierdzają liczne nagrody za nasze projekty. Nasze podejście do pracy opiera się na silnych relacjach z klientami oraz dążeniu do doskonałości. W K+ wierzymy, że każdy projekt to szansa na pozytywne zaskoczenie, dlatego staramy się wprowadzać elementy innowacji w każdą kampanię. Nasze usługi obejmują m.in. public relations, employer branding, performance marketing oraz badania rynku, co czyni nas wszechstronnym partnerem w komunikacji.
Dzięki zintegrowanemu podejściu, jesteśmy w stanie dostarczać efektywne rozwiązania, które nie tylko spełniają oczekiwania naszych klientów, ale także przyczyniają się do ich rozwoju na rynku. Nasza misja to zmiana biznesów naszych klientów w sposób odpowiedzialny i efektywny, co czyni nas liderem w branży marketingowej.