HARMONY MEDICAL to centrum medyczne w Krakowie, które oferuje usługi dietetyczne oraz psychodietetyczne. Nasz zespół składa się z doświadczonych specjalistów, którzy posiadają odpowiednie kwalifikacje oraz wiedzę, aby skutecznie wspierać pacjentów... w osiąganiu ich celów zdrowotnych. W ramach naszych usług przeprowadzamy szczegółowe analizy składu ciała, co jest kluczowe w procesie odchudzania oraz w leczeniu otyłości i insulinooporności.
Wizyty u dietetyka w HARMONY MEDICAL są dostosowane do indywidualnych potrzeb pacjentów. Pierwsza wizyta trwa 60 minut i obejmuje dokładny wywiad, badanie oraz ustalenie celów leczenia. Po wizycie pacjenci otrzymują spersonalizowane zalecenia żywieniowe, które uwzględniają ich styl życia oraz preferencje kulinarne. Wizyty kontrolne trwają 30 minut i pozwalają na monitorowanie postępów oraz wprowadzanie ewentualnych zmian w planie żywieniowym.
Naszym celem jest nie tylko pomoc w osiągnięciu wymarzonej wagi, ale także edukacja pacjentów na temat zdrowego stylu życia. Wierzymy, że zmiana nawyków żywieniowych jest możliwa, dlatego staramy się motywować i wspierać naszych pacjentów na każdym etapie ich drogi do zdrowia.