Firma HDJ Nieruchomości, założona w 2021 roku, oferuje kompleksowe usługi w zakresie zarządzania nieruchomościami oraz administracji wspólnotami mieszkaniowymi. Nasza oferta obejmuje również obsługę najmu krótkoterminowego prywatnych mieszkań i... apartamentów. Dzięki doświadczeniu zdobytemu przez właścicieli i pracowników w branży, jesteśmy w stanie zapewnić wysoką jakość usług oraz fachowe doradztwo. Współpracujemy z wykwalifikowanymi księgowymi, inspektorami nadzoru oraz radcami prawnymi, co pozwala nam na kompleksową obsługę naszych klientów.
Nasza firma wyróżnia się bezpośrednim kontaktem z pracownikami na każdym szczeblu, co zapewnia transparentność i efektywność w zarządzaniu. Właścicielki aktywnie uczestniczą w procesie zarządzania nieruchomościami, co przekłada się na lepsze zrozumienie potrzeb klientów. Oferujemy szeroki zakres usług, od prowadzenia pełnej księgowości po obsługę techniczną, dostosowując ofertę do indywidualnych wymagań klientów.
Bezpieczeństwo naszych usług jest dla nas priorytetem. Cała działalność firmy jest ubezpieczona w zakresie odpowiedzialności cywilnej, co daje naszym klientom pewność, że ich nieruchomości są w dobrych rękach. Jesteśmy otwarci na współpracę z deweloperami oraz wspólnotami mieszkaniowymi, oferując profesjonalne wsparcie w zarządzaniu i administracji.