HEDEA to agencja reklamowa z Płocka, która działa w branży IT od ponad 15 lat. Specjalizujemy się w tworzeniu stron internetowych, e-sklepów oraz w pozycjonowaniu. Nasze doświadczenie przekracza 18 lat, co pozwala nam na szybkie rozpoznawanie... oczekiwań Klientów i dostosowywanie naszych usług do ich potrzeb. W procesie tworzenia stron internetowych kładziemy duży nacisk na estetykę oraz funkcjonalność, co sprawia, że nasze projekty są nie tylko ładne, ale również intuicyjne w obsłudze.
W HEDEA realizujemy projekty od A do Z, co oznacza, że zajmujemy się nie tylko pisaniem kodu, ale także projektowaniem graficznym, sesjami zdjęciowymi oraz produkcją materiałów wideo. Nasza oferta obejmuje również kampanie reklamowe, pozycjonowanie stron oraz wsparcie w mediach społecznościowych. Dzięki profesjonalnej infrastrukturze jesteśmy w stanie zapewnić kompleksową obsługę naszych Klientów, co przekłada się na ich zadowolenie i długotrwałą współpracę.
Dodatkowo, oferujemy usługi druku reklamowego, w tym druk cyfrowy, offsetowy oraz wielkoformatowy. Nasze podejście do Klienta opiera się na elastyczności i cierpliwości, co pozwala nam na tworzenie projektów, które w pełni odpowiadają ich oczekiwaniom. W wolnym czasie szukamy inspiracji do nowych projektów, co pozwala nam na wprowadzanie świeżych pomysłów do naszej pracy.