Biuro nieruchomości HNF Nieruchomości w Nowym Sączu oferuje kompleksową obsługę w zakresie obrotu nieruchomościami. Specjalizujemy się w sprzedaży, kupnie, wynajmie oraz zamianie mieszkań, domów i działek. Nasza oferta skierowana jest zarówno do... osób prywatnych, jak i inwestorów, którzy poszukują atrakcyjnych lokalizacji w Małopolsce. Dzięki współpracy z kancelarią notarialną oraz adwokacką, zapewniamy pełne wsparcie prawne na każdym etapie transakcji.
W naszej ofercie znajdują się domy na sprzedaż w malowniczych okolicach Nowego Sącza, które idealnie nadają się dla rodzin szukających spokojnego miejsca do życia. Oferujemy również mieszkania do wynajęcia, które są dostępne w różnych lokalizacjach, co pozwala na dopasowanie oferty do indywidualnych potrzeb klientów. Każde ogłoszenie zawiera szczegółowe informacje oraz aktualne zdjęcia, co ułatwia podjęcie decyzji.
Nasze biuro nie pobiera żadnych opłat wstępnych ani administracyjnych, a wynagrodzenie za nasze usługi jest pobierane tylko w momencie finalizacji transakcji. Dzięki temu nasi klienci mogą czuć się bezpiecznie i komfortowo, korzystając z naszych usług. Zapraszamy do kontaktu oraz zapoznania się z naszą pełną ofertą.