Holiday Park & Resort to wyjątkowa sieć obiektów rekreacyjno-wypoczynkowych, które oferują komfortowe domki i apartamenty nad morzem. Nasze lokalizacje w Pobierowie, Niechorzu, Kołobrzegu, Ustroniu Morskim, Mielnie oraz Rowach zapewniają idealne
warunki do wypoczynku dla całej rodziny. Oferujemy szeroki wachlarz atrakcji, które sprawią, że każdy dzień spędzony w naszym ośrodku będzie pełen radości i niezapomnianych chwil. Nasze obiekty są dostosowane do potrzeb rodzin z dziećmi, co czyni je idealnym miejscem na wakacje z najmłodszymi.
W Holiday Park & Resort stawiamy na jakość i komfort. Każdy domek oraz apartament jest starannie urządzony, aby zapewnić naszym gościom maksymalny relaks. Oferujemy również różnorodne pakiety wakacyjne, które umożliwiają korzystanie z atrakcji takich jak basen, strefa wellness, animacje dla dzieci oraz wiele innych. Nasze ośrodki są miejscem, gdzie można odpocząć, zregenerować siły i spędzić czas w gronie najbliższych.
Zachęcamy do skorzystania z naszych promocji oraz ofert last minute, które pozwolą na zarezerwowanie wymarzonego pobytu w atrakcyjnej cenie. Niezależnie od tego, czy planujesz krótki wypad, czy dłuższy urlop, Holiday Park & Resort to miejsce, które spełni Twoje oczekiwania i zapewni niezapomniane wspomnienia.