Hotel Loft 1898 to wyjątkowe miejsce, w którym historia spotyka się z nowoczesnością. Zlokalizowany w Suwałkach, hotel oferuje komfortowe pokoje oraz znakomitą ofertę kulinarną w restauracji Tatarak. Nasz obiekt dysponuje 75 klimatyzowanymi... pokojami, co zapewnia 131 miejsc noclegowych. Bliskość suwalskiego Aquaparku oraz Suwalskiego Ośrodka Kultury sprawia, że jest to idealne miejsce na wypoczynek i rekreację.
W Hotelu Loft 1898 dbamy o komfort i wygodę naszych Gości. Oferujemy szeroki wachlarz usług, w tym strefę SPA, gdzie można skorzystać z masaży oraz zabiegów pielęgnacyjnych. Nasza restauracja serwuje dania regionalne oraz potrawy inspirowane najnowszymi trendami gastronomicznymi. Szef Kuchni łączy klasyczną prostotę z zaskakującymi dodatkami, co sprawia, że każdy posiłek to niezapomniane doświadczenie kulinarne.
Dodatkowo, hotel dysponuje nowoczesnymi salami konferencyjnymi, idealnymi do organizacji spotkań biznesowych oraz różnego rodzaju eventów. Nasze przestronne wnętrza oraz otoczenie parku zapewniają doskonałe warunki do pracy i relaksu. Zapraszamy do odkrywania uroków Suwalszczyzny oraz korzystania z naszych wyjątkowych ofert specjalnych.