HT Heiztechnik to renomowany producent kotłów grzewczych, który oferuje szeroki asortyment urządzeń, w tym kotły na biomasę, kotły pelletowe oraz pompy ciepła. Nasze produkty charakteryzują się wysoką jakością wykonania oraz spełniają... rygorystyczne normy unijne, w tym 5 klasę efektywności energetycznej. Dzięki innowacyjnym rozwiązaniom technologicznym, nasze kotły zapewniają nie tylko efektywne, ale i ekologiczne źródło ciepła, co jest szczególnie istotne w kontekście ochrony środowiska.
W ofercie HT Heiztechnik znajdują się kotły o mocy od 8 kW do 7 MW, co pozwala na ich zastosowanie zarówno w gospodarstwach domowych, jak i w dużych obiektach przemysłowych. Oferujemy również wsparcie techniczne oraz serwis posprzedażowy, co zapewnia naszym klientom pełne zadowolenie z użytkowania naszych produktów. Nasze kotły na biomasę i pellet są idealnym rozwiązaniem dla osób poszukujących efektywnych i oszczędnych systemów grzewczych.
Dzięki różnorodności modeli, każdy klient może znaleźć produkt dostosowany do swoich indywidualnych potrzeb. Nasze kotły są nie tylko wydajne, ale także łatwe w obsłudze, co czyni je idealnym wyborem dla każdego użytkownika. Wspieramy również programy dotacyjne, takie jak Program Czyste Powietrze, co dodatkowo zwiększa dostępność naszych produktów dla szerokiego grona odbiorców.