HubArt to firma oferująca kompleksowe usługi pomocy drogowej oraz mobilnego serwisu opon dla samochodów osobowych i ciężarowych TIR. Działamy na odcinku autostrady A4 od Brzegu do Katowic, zapewniając pomoc 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu.... Nasz zespół doświadczonych mechaników jest gotowy, aby szybko i sprawnie zareagować na wszelkie awarie, które mogą wystąpić w trakcie podróży. Dzięki mobilnemu serwisowi jesteśmy w stanie dotrzeć do klienta w najkrótszym czasie, co znacząco minimalizuje czas przestoju pojazdu.
Oferujemy również wynajem samochodów osobowych, busów oraz vanów, co pozwala naszym klientom na elastyczne dostosowanie się do ich potrzeb transportowych. Nasza flota pojazdów jest nowoczesna i regularnie serwisowana, co gwarantuje bezpieczeństwo i komfort podróży. Dodatkowo, dysponujemy autolawetami, które umożliwiają holowanie zarówno aut osobowych, jak i ciężarowych, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej wszechstronną.
W HubArt stawiamy na jakość usług oraz zadowolenie klientów. Nasze doświadczenie na rynku od 1998 roku pozwala nam na skuteczne rozwiązywanie problemów związanych z awariami pojazdów. Dzięki odpowiedniemu wyposażeniu oraz wykwalifikowanej kadrze, jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym zleceniom. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się o naszej niezawodności.