Hurtownia elektryczna CORPIG w Białymstoku to miejsce, które od ponad 20 lat dostarcza kompleksowy asortyment elektrotechniczny, energetyczny i teletechniczny. Nasza oferta skierowana jest do firm, instalatorów oraz wykonawców, którzy poszukują... sprawdzonych produktów do realizacji projektów instalacyjnych i inwestycyjnych. Wspieramy naszych klientów profesjonalnym doradztwem technicznym, co pozwala na szybkie i efektywne dobieranie najlepszych rozwiązań do ich potrzeb.
W naszej hurtowni znajdziesz szeroki wybór aparatury elektroinstalacyjnej, kabli, rozdzielnic, oświetlenia oraz rozwiązań związanych z fotowoltaiką i elektromobilnością. Każdy produkt został starannie wyselekcjonowany, aby sprostać wymaganiom zarówno instalacji domowych, jak i komercyjnych oraz przemysłowych. Gwarantujemy dostępność i terminową wysyłkę zamówień, co czyni nas wiarygodnym partnerem w branży.
Współpracujemy z najlepszymi producentami, co pozwala nam oferować produkty najwyższej jakości. Nasza oferta obejmuje również szkolenia dla instalatorów, które pomagają w rozwoju specjalistów branży elektrotechnicznej. Organizujemy różnorodne formy szkoleń, w tym stacjonarne, online oraz webinary, prowadzone przez ekspertów i producentów. Dzięki temu nasi klienci mają dostęp do najnowszych technologii i rozwiązań dostępnych na rynku.