Hurtownia gastronomiczna HorecaPolska to profesjonalny partner biznesowy dla właścicieli restauracji, hoteli, barów, kawiarni oraz innych obiektów z branży gastronomicznej. Nasza firma specjalizuje się w dostarczaniu kompleksowych rozwiązań... wyposażeniowych, które spełniają najwyższe standardy jakości i funkcjonalności. Oferujemy szeroki asortyment produktów niezbędnych do sprawnego funkcjonowania każdego zakładu gastronomicznego – od profesjonalnego sprzętu kuchennego, przez naczynia i sztućce, aż po rozwiązania służące do przechowywania żywności.
W naszym portfolio znajdziecie Państwo wysokiej klasy urządzenia gastronomiczne renomowanych producentów, które zapewniają niezawodność podczas intensywnej eksploatacji. Prowadzimy sprzedaż wyposażenia dla kuchni zawodowych, obejmującego piece konwekcyjne, grille, płyty grzewcze, frytkównice oraz chłodziarki i zamrażarki przemysłowe. Dbamy o to, aby każdy element naszej oferty odpowiadał specyficznym wymaganiom branży HoReCa.
HorecaPolska to nie tylko sprzęt – oferujemy także bogaty wybór akcesoriów stołowych, eleganckich naczyń porcelanowych, szkła oraz profesjonalnych noży kuchennych. Nasza hurtownia dostarcza produkty zarówno dla małych lokali, jak i dużych obiektów gastronomicznych, zapewniając konkurencyjne ceny hurtowe oraz indywidualne podejście do każdego klienta. Współpracujemy z doświadczonymi dostawcami, co gwarantuje stałą dostępność asortymentu oraz terminowe realizacje zamówień. Zapraszamy do współpracy wszystkich przedsiębiorców poszukujących rzetelnego partnera w wyposażeniu obiektów gastronomicznych.