I LIKE ENGLISH to szkoła języka angielskiego, która oferuje indywidualne kursy dostosowane do potrzeb każdego ucznia. Nasza oferta obejmuje zajęcia w Poznaniu i okolicach, prowadzone przez wykwalifikowanych nauczycieli oraz native speakerów.... Dzięki indywidualnemu podejściu, lektor poświęca całą swoją uwagę tylko Tobie, co sprawia, że nauka staje się bardziej efektywna. Program nauczania oraz tempo zajęć są dostosowane do Twoich umiejętności i celów, co pozwala na swobodne ćwiczenie wymowy oraz konwersacji bez stresu.
W naszej szkole pracują doświadczeni lektorzy z pasją do nauczania, którzy posiadają odpowiednie wykształcenie oraz certyfikaty językowe. Każdy z nich ma swoją specjalizację, co pozwala nam na dobór odpowiedniego nauczyciela do Twoich potrzeb. Oferujemy elastyczne umowy, które pozwalają na zakończenie zajęć w dowolnym momencie, a także możliwość rozpoczęcia kursu w dogodnym dla Ciebie terminie. Dodatkowo, oferujemy lekcje online, co daje możliwość nauki z dowolnego miejsca.
Nasze komfortowe sale do nauki znajdują się w centrum Poznania, co ułatwia dojazd. Dla osób preferujących naukę w domu, oferujemy również dojazd lektora do klienta. Uczymy zarówno dzieci, jak i dorosłych, oferując kursy ogólne, biznesowe oraz przygotowanie do certyfikatów. Naszym celem jest efektywne uczenie języka angielskiego oraz motywacja kursanta do nauki poprzez ciekawe lekcje.