IDENTT to firma specjalizująca się w weryfikacji tożsamości, oferująca innowacyjne rozwiązania oparte na sztucznej inteligencji. Nasze usługi KYC (Know Your Customer) umożliwiają zdalną, automatyczną weryfikację tożsamości klientów, co jest... kluczowe w dzisiejszym cyfrowym świecie. Dzięki naszym technologiom, klienci mogą potwierdzić swoją tożsamość w sposób szybki i bezpieczny, co zwiększa zaufanie do świadczonych usług oraz zapewnia zgodność z regulacjami prawnymi.
Nasze rozwiązania obejmują różnorodne metody weryfikacji, takie jak analiza zdjęć dokumentów, biometryczne potwierdzenie tożsamości oraz weryfikacja w czasie rzeczywistym przez videochat. Dzięki temu, proces onboardingu klientów staje się bardziej efektywny, a ryzyko oszustw jest minimalizowane. IDENTT dostarcza również aplikację self-verify, która pozwala użytkownikom na samodzielne potwierdzenie swojej tożsamości w wygodny sposób.
Wspieramy różne branże, w tym bankowość, e-commerce, finanse, a także sektor publiczny. Nasze rozwiązania są dostosowane do specyficznych potrzeb klientów, co pozwala na skuteczne zarządzanie ryzykiem i zapewnienie bezpieczeństwa. Dzięki integracji z API i SDK, nasze technologie mogą być łatwo wdrażane w istniejące systemy, co czyni je idealnym rozwiązaniem dla firm pragnących zwiększyć efektywność swoich procesów weryfikacyjnych.