Immobilis Obsługa Nieruchomości to firma z Bydgoszczy, która od 15 lat specjalizuje się w zarządzaniu i administrowaniu nieruchomościami. Nasza oferta obejmuje kompleksowe usługi, które zapewniają nowoczesne i efektywne podejście do obsługi... nieruchomości. Dzięki długoletniemu doświadczeniu oraz wysokim kwalifikacjom naszego zespołu, jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom zarówno właścicieli mieszkań, jak i wspólnot mieszkaniowych. Nasze działania są oparte na indywidualnym podejściu do każdej nieruchomości, co pozwala nam dostosować usługi do specyficznych potrzeb klientów.
W ramach naszych usług oferujemy m.in. obsługę administracyjną, księgowo-finansową, prawną oraz techniczną. Dbamy o optymalizację kosztów eksploatacji budynków, co przekłada się na niskie koszty utrzymania nieruchomości przy zachowaniu wysokiej jakości świadczonych usług. Nasze profesjonalne doradztwo obejmuje również kwestie związane z zawieranymi umowami oraz dostosowaniem działań do obowiązujących przepisów prawnych. Współpracujemy z doświadczonymi specjalistami, co zapewnia bezpieczeństwo i komfort mieszkańców.
Dzięki dostępowi do indywidualnego konta Klienta E-BOK, właściciele lokali mogą na bieżąco monitorować informacje dotyczące swoich nieruchomości. Nasza firma stawia na odpowiedzialność i profesjonalizm, co sprawia, że administrowanie nieruchomościami stało się naszą pasją. Zadowolenie klientów oraz dbałość o powierzone nam obiekty są dla nas priorytetem.