Jesteśmy doświadczoną firmą działającą w branży IT nieprzerwanie od ponad 12 lat. Specjalizujemy się w sprzedaży, naprawie oraz serwisie komputerów, drukarek, laptopów i kas fiskalnych. Nasza oferta obejmuje również projektowanie i wykonanie sieci... LAN/WAN, co pozwala nam na kompleksową obsługę klientów. Zaufały nam lokalne firmy, z którymi współpracujemy w zakresie doradztwa oraz usług outsourcingowych. Każde zamówienie traktujemy indywidualnie, dostosowując je do potrzeb i możliwości klienta.
W naszym sklepie znajdziesz szeroki asortyment sprzętu komputerowego, w tym komputery, drukarki, laptopy oraz urządzenia peryferyjne. Jako oficjalny dystrybutor oprogramowania ERP WAPRO firmy ASSECO BS, oferujemy również wsparcie w zakresie oprogramowania. Nasze usługi obejmują także aktualizację oprogramowania oraz rozwiązania z zakresu cybersecurity, co zapewnia bezpieczeństwo danych naszych klientów.
Dzięki naszemu doświadczeniu i pasji do technologii, jesteśmy w stanie sprostać najwyższym wymaganiom klientów. Pomagamy w doborze sprzętu, który najlepiej odpowiada indywidualnym potrzebom, uwzględniając zarówno wymagania sprzętowe, jak i możliwości finansowe. Składanie komputerów to dla nas nie tylko praca, ale także przyjemność, dlatego z przyjemnością doradzimy w wyborze optymalnych rozwiązań.