Witamy w innerSpeak, miejscu, gdzie odkryjesz swój wewnętrzny głos i otworzysz się na anglojęzyczny świat. Nasza szkoła językowa łączy naukę języka angielskiego z technikami mindfulness, co pozwala na głębsze zrozumienie i integrację ciała oraz... umysłu. Oferujemy różnorodne zajęcia, które są dostosowane do potrzeb zarówno dzieci, jak i dorosłych. Nasze grupy liczą od 2 do 6 osób, co sprzyja indywidualnemu podejściu do każdego uczestnika. Zajęcia odbywają się od poniedziałku do piątku oraz w soboty, co daje elastyczność w planowaniu nauki.
Nasza oferta obejmuje 130 minut wartościowego czasu, w tym 20 minut treningu uważności w języku angielskim oraz 110 minut zajęć językowych. Koszt miesięczny za zajęcia grupowe i indywidualne wynosi 400 PLN. Dodatkowo, oferujemy bezpłatne konsultacje, które pomogą określić, jakie formy nauki będą dla Ciebie najkorzystniejsze. Nasze podejście do nauki języka opiera się na immersji, co oznacza, że uczysz się w naturalny sposób, zanurzając się w języku i kulturze anglojęzycznej.
innerSpeak to nie tylko szkoła językowa, ale także przestrzeń do rozwoju osobistego. Naszym celem jest stworzenie hubu, w którym każdy znajdzie coś dla siebie – od nauki języka, przez relaksację, po zajęcia z jogi czy tai-chi. Zapraszamy do odkrywania swojego potencjału w przyjaznej i inspirującej atmosferze.