Instalatorstwo Elektryczne Jarosław Łuczak to firma z siedzibą w Polanicy-Zdroju, która oferuje szeroki zakres usług elektroinstalacyjnych. Specjalizujemy się w wynajmie podnośników koszowych oraz minikoparek, co pozwala nam na realizację... różnorodnych projektów budowlanych i konserwacyjnych. Nasze usługi obejmują również pomiary elektryczne, co jest kluczowe dla zapewnienia bezpieczeństwa i efektywności instalacji elektrycznych.
Wynajem podnośnika koszowego WUMAG WT 170 to jedna z naszych flagowych usług. Dzięki maksymalnej wysokości roboczej wynoszącej 17 metrów oraz udźwigowi kosza do 200 kg, podnośnik ten idealnie sprawdza się w pracach na wysokościach, takich jak konserwacja instalacji ulicznych czy dachów. Nasza minikoparka JCB 8018, zasięg kopania wynoszący 4.25 m i głębokość 2.81 m, jest doskonałym rozwiązaniem do prac wykończeniowych oraz drobnych prac ziemnych w trudno dostępnych miejscach.
Nasza firma stawia na jakość i profesjonalizm, co sprawia, że jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających klientów. Zespół doświadczonych specjalistów zapewnia fachową obsługę oraz doradztwo w zakresie wyboru odpowiednich rozwiązań elektrycznych. Zapraszamy do kontaktu, aby omówić szczegóły współpracy oraz dostępność naszych usług.