Nasza firma, Instalatorstwo Elektryczne Stanisław Żurek, specjalizuje się w kompleksowych instalacjach elektrycznych w obiektach mieszkalnych, przemysłowych oraz użyteczności publicznej. Oferujemy szeroki zakres usług, w tym instalacje... silnoprądowe oraz teletechniczne. Nasze doświadczenie obejmuje również prefabrykację, remonty szaf zasilających oraz automatyki przemysłowej. Dzięki wykwalifikowanej kadrze monterów, jesteśmy w stanie zrealizować projekty zgodnie z najwyższymi standardami jakości.
Przygotowanie inwestycji to kluczowy etap, który wymaga staranności i profesjonalizmu. Wykorzystujemy nowoczesne technologie wspomagające projektowanie, takie jak CAD, co pozwala nam na precyzyjne opracowanie projektów dla budownictwa i energetyki. Każda instalacja jest dostosowywana do indywidualnych potrzeb klienta, co zapewnia ich długotrwałe i bezawaryjne działanie.
Nasze usługi obejmują również wynajem sprzętu, w tym podnośników do prac wysokościowych oraz minikoparek do prac ziemnych. Po zakończeniu realizacji inwestycji, przeprowadzamy kontrolę powykonawczą oraz przygotowujemy pełną dokumentację, co daje użytkownikom pełną informację o zainstalowanych systemach. Zaufało nam wielu klientów, co potwierdza naszą renomę na rynku instalacji elektrycznych od 1990 roku.