Elektryk i hydraulik w jednej osobie to idealne rozwiązanie dla Twojego domu. Nasza firma, Instalon, oferuje kompleksowe usługi instalacyjne, które obejmują zarówno elektrykę, jak i hydraulikę. Dzięki temu, zamiast angażować kilka ekip, możesz
skorzystać z jednego fachowca, który zadba o wszystkie aspekty instalacji budowlanych. Działamy w promieniu 70 km od Nowego Miasta nad Pilicą, co pozwala nam szybko reagować na potrzeby naszych klientów.
W Instalon stawiamy na jakość i bezpieczeństwo. Posiadamy uprawnienia budowlane oraz elektryczne i hydrauliczne, co jest rzadkością na rynku. Nasze doświadczenie pozwala nam na efektywne projektowanie i montaż instalacji, które będą ze sobą współpracować. Oferujemy również usługi w zakresie modernizacji istniejących instalacji oraz pomocy w formalnościach związanych z dofinansowaniem, na przykład w programie "Mój Prąd".
Nasza oferta obejmuje szeroki zakres usług, w tym montaż paneli fotowoltaicznych, instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz systemy grzewcze. Dzięki współpracy z renomowanymi producentami, zapewniamy trwałość i niezawodność naszych instalacji. Wybierając Instalon, zyskujesz pewność, że Twoje urządzenia będą działać sprawnie i efektywnie przez wiele lat.