INVICUS NIERUCHOMOŚCI to profesjonalne biuro nieruchomości z siedzibą w Koninie, które działa na rynku od 1991 roku. Specjalizujemy się w pośrednictwie w obrocie nieruchomościami, oferując szeroki wachlarz usług związanych z kupnem, sprzedażą oraz... wynajmem mieszkań, domów, działek oraz obiektów komercyjnych. Nasza oferta obejmuje zarówno rynek wtórny, jak i pierwotny, co pozwala nam na dostosowanie się do różnorodnych potrzeb naszych klientów. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, możemy zapewnić profesjonalne doradztwo oraz wsparcie na każdym etapie transakcji.
Współpracujemy z wieloma popularnymi portalami ogłoszeniowymi oraz prasą, co pozwala nam na skuteczne dotarcie do potencjalnych nabywców. Jako jedyne biuro w regionie, prezentujemy nasze oferty na zewnętrznych ekranach reklamowych LED oraz w stendach w centrach handlowych. Dodatkowo, oferujemy nowoczesne prezentacje nieruchomości, w tym wirtualne spacery oraz filmy nagrane dronem, co znacząco zwiększa szanse na szybką sprzedaż.
Nasze biuro nieustannie rozwija swoją działalność, co potwierdza rosnąca liczba transakcji oraz poszerzająca się oferta. Zatrudniamy wykwalifikowanych pośredników, którzy doskonale znają rynek nieruchomości i potrafią dostosować oferty do indywidualnych potrzeb klientów. Wybierając INVICUS, stawiasz na profesjonalizm, rzetelność oraz wysoką jakość obsługi.