IR Consulting to firma z ponad 20-letnim doświadczeniem w doradztwie finansowym, która oferuje kompleksowe usługi dla przedsiębiorstw w regionie Śląska i Małopolski. Nasza siedziba w Kętach umożliwia nam bliski kontakt z klientami, co przekłada... się na efektywność świadczonych usług. Specjalizujemy się w pozyskiwaniu dotacji unijnych, co jest kluczowym elementem strategii rozwoju wielu firm. Nasze podejście opiera się na dokładnej analizie potrzeb klienta oraz dostosowywaniu oferty do specyfiki jego działalności.
W ramach naszych usług przeprowadzamy szczegółowe analizy finansowe, które pozwalają na identyfikację obszarów wymagających poprawy. Oferujemy pomoc w tworzeniu biznesplanów, które są niezbędne do skutecznego pozyskiwania funduszy. Nasz zespół ekspertów dba o każdy detal, co zapewnia wysoką jakość usług i satysfakcję klientów. Dzięki naszemu doświadczeniu, 99% złożonych wniosków o dofinansowanie uzyskuje pozytywne decyzje, co potwierdza naszą skuteczność na rynku.
Nasza misja to wspieranie przedsiębiorstw w osiąganiu ich celów biznesowych poprzez dostarczanie rzetelnych i profesjonalnych usług doradczych. Jesteśmy zaangażowani w każdy projekt, co pozwala nam na budowanie długotrwałych relacji z naszymi klientami. IR Consulting to partner, na którego można liczyć w każdej sytuacji związanej z finansowaniem i rozwojem działalności.