W IRMAR Serwis w Krakowie oferujemy kompleksowe usługi mechaniki samochodowej, które obejmują zarówno mechanikę, jak i elektromechanikę oraz diagnostykę. Nasz zespół składa się z doświadczonych mechaników, którzy z pasją podchodzą do naprawy... samochodów. Dzięki nowoczesnemu wyposażeniu i narzędziom diagnostycznym jesteśmy w stanie szybko i skutecznie zidentyfikować oraz naprawić wszelkie usterki. Nasz warsztat znajduje się w Nowej Hucie, co sprawia, że jest łatwo dostępny dla mieszkańców Krakowa i okolicznych miejscowości.
Oferujemy szeroki zakres usług, w tym serwis klimatyzacji, geometrię kół 3D, wulkanizację oraz mycie parowe. Nasze usługi są dostosowane do potrzeb klientów, a każdy zlecenie traktujemy indywidualnie. Zależy nam na zadowoleniu naszych klientów, dlatego zapewniamy przejrzystość w zakresie kosztów oraz terminowość wykonania usług. W IRMAR Serwis stawiamy na jakość i profesjonalizm, co potwierdzają liczne pozytywne opinie naszych klientów.
Dodatkowo, oferujemy atrakcyjne ceny oraz możliwość rezerwacji terminów online. Nasz warsztat to miejsce, gdzie każdy kierowca może liczyć na fachową pomoc oraz miłą atmosferę. Zaufaj specjalistom, którzy zadbają o Twoje auto jak o własne.