ITFS to firma, która od 2012 roku łączy międzynarodowe ambicje z polską doskonałością w dziedzinie IT. Jako strategiczny partner, rozumiemy wyzwania biznesowe naszych klientów oraz unikalną dynamikę wiodącego ekosystemu technologicznego w Europie... Środkowej. Nasza siedziba znajduje się w Gdyni, a działalność prowadzimy w wielu krajach, w tym w Warszawie, Kopenhadze i Austin w Teksasie. Obsługujemy ponad 100 organizacji na całym świecie, w tym firmy z listy Fortune 500, dostarczając doskonałość IT poprzez przejrzyste partnerstwa i sprawdzoną wiedzę.
Nasze usługi obejmują outsourcing IT, rekrutację, zakładanie i zarządzanie centrami dostaw oraz usługi HR i płacowe. Dzięki elastycznemu podejściu, jesteśmy w stanie dostarczyć specjalistów IT, którzy szybko integrują się z istniejącymi zespołami. Nasze doświadczenie oraz zrozumienie lokalnego rynku pozwala nam na skuteczne wspieranie firm w budowaniu ich zespołów w Polsce. Wspieramy zarówno krótkoterminowe projekty, jak i długoterminowe partnerstwa, co czyni nas idealnym wyborem dla firm poszukujących niezawodnych i skalowalnych rozwiązań IT.
W ITFS stawiamy na profesjonalizm, integralność i współpracę. Nasze wartości są fundamentem długotrwałych relacji z klientami i kandydatami. Dzięki naszemu zaangażowaniu w jakość oraz transparentność, zdobyliśmy zaufanie wielu klientów, co potwierdzają liczne nagrody i wyróżnienia, w tym uznanie w rankingach Financial Times i Forbes.