JEST Group to firma z ponad 20-letnim doświadczeniem w produkcji i serwisowaniu flag oraz masztów reklamowych. Działamy na rynkach polskim i niemieckim, obsługując ponad 2500 punktów handlowo-usługowych. Nasza oferta obejmuje nie tylko flagi... firmowe, ale także nowoczesne nośniki reklamy, takie jak dmuchane bramy i namioty. Dzięki pełnej personalizacji nadruku oraz szerokiemu wyborowi akcesoriów, jesteśmy w stanie dostosować nasze produkty do indywidualnych potrzeb klientów.
Nasza historia sięga 1999 roku, kiedy to Jerzy Jastrzębski dostrzegł potrzebę poprawy jakości nośników reklamy. W odpowiedzi na rosnące zapotrzebowanie, firma JEST rozpoczęła produkcję flag, a z czasem rozszerzyła działalność o serwis i konserwację masztów. Dzięki innowacyjnym technologiom oraz ekologicznym rozwiązaniom, zapewniamy naszym klientom usługi na najwyższym poziomie.
W JEST Group stawiamy na kompleksowość i innowacyjność. Oferujemy nie tylko produkcję flag i masztów, ale także usługi czyszczenia i konserwacji, co pozwala na długotrwałe użytkowanie naszych produktów. Nasze podejście do klienta oraz dbałość o szczegóły sprawiają, że jesteśmy liderem w branży reklamowej.