Mam na imię Lidia i jestem magistrem filologii angielskiej o specjalności nauczycielskiej. Od 12 lat pomagam mieszkańcom Kalisza w nauce języka angielskiego. Na zajęciach ze mną, w przyjemnej rozluźnionej atmosferze, przy kawie lub herbacie... osiągniesz swoje cele językowe niezależnie od tego, czy jesteś na początku przygody z angielskim, czy pragniesz podszlifować swoje umiejętności.
Podczas zajęć z dorosłymi i młodzieżą wykorzystuję krótkie materiały audio/video. Dzięki nim, osłuchasz się z innymi akcentami, poprawisz swoją zdolność rozumienia ze słuchu a przy okazji, dowiesz się wielu ciekawych rzeczy! Z dziećmi uczymy się poprzez pasjonujące gry i zabawy. Nie musisz martwić się o nic - zawsze zapewniam wszystkie potrzebne materiały!
Prowadzone przeze mnie zajęcia, zarówno stacjonarne jak i on-line, są zajęciami indywidualnymi. Dzięki temu cała moja uwaga skupiona jest na Tobie, a temat i metoda prowadzenia zajęć są idealnie dopasowane do Twojego poziomu, potrzeb oraz zainteresowań. Formę, długość i częstotliwość zajęć dostosujemy do Twoich preferencji.