Językowy Plac Zabaw w Głogowie to miejsce, w którym dzieci mogą rozwijać swoje umiejętności w przyjaznej i stymulującej atmosferze. Nasze przedszkole oferuje codzienne zajęcia z języka angielskiego, co pozwala dzieciom na wczesne oswojenie się z... obcym językiem. Wierzymy, że znajomość języków obcych jest kluczowa w dzisiejszym świecie, dlatego stawiamy na naukę poprzez zabawę. Dodatkowo, organizujemy różnorodne zajęcia, takie jak trening umiejętności społecznych oraz integrację sensoryczną, które wspierają rozwój emocjonalny i społeczny dzieci.
W naszej ofercie znajdują się także zajęcia plastyczno-manualne, taneczne oraz sportowe, które rozwijają kreatywność i sprawność fizyczną. Dbamy o zdrowie naszych podopiecznych, oferując smaczne i zdrowe posiłki, a także zapewniając opiekę pielęgniarską. Nasz wykwalifikowany zespół pracowników z pasją podchodzi do każdego dziecka, co sprawia, że każde z nich czuje się wyjątkowo i bezpiecznie.
Rekrutacja do przedszkola jest otwarta, a wpisowe wynosi 0 zł. Oferujemy elastyczne godziny pracy, co ułatwia rodzicom organizację dnia. Nasze przedszkole to idealne miejsce dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat, które pragną rozwijać swoje umiejętności w miłej atmosferze.