JMS Ubezpieczenia to agencja ubezpieczeniowa z siedzibą w Wałbrzychu, która specjalizuje się w doborze najkorzystniejszych ubezpieczeń dla klientów indywidualnych oraz firm. Naszym celem jest zapewnienie kompleksowej i profesjonalnej obsługi w... zakresie ubezpieczeń, co pozwala nam na dostosowanie oferty do indywidualnych potrzeb każdego klienta. Współpracujemy z wieloma renomowanymi towarzystwami ubezpieczeniowymi, co umożliwia nam oferowanie szerokiego wachlarza produktów ubezpieczeniowych, w tym ubezpieczeń komunikacyjnych, majątkowych, na życie oraz firmowych.
Oferujemy ubezpieczenia komunikacyjne, takie jak OC, AC, NNW oraz Assistance, które zapewniają ochronę w razie wypadków i awarii. Nasze ubezpieczenia majątkowe chronią mienie klientów przed różnymi zdarzeniami losowymi, a ubezpieczenia na życie oferują wsparcie finansowe dla najbliższych w trudnych sytuacjach. Dodatkowo, przygotowujemy oferty ubezpieczeń dla firm, które obejmują m.in. ubezpieczenia mienia, odpowiedzialności cywilnej oraz floty samochodowej.
Nasza agencja stawia na profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta. Oferujemy bezpłatne porady oraz dojazd do klienta, co sprawia, że jesteśmy dostępni dla każdego, kto potrzebuje wsparcia w zakresie ubezpieczeń. Dzięki naszemu doświadczeniu i szerokiej ofercie, jesteśmy w stanie znaleźć idealne rozwiązanie dla każdego klienta, niezależnie od jego potrzeb.