KUBERA Nieruchomości to agencja zajmująca się obrotem nieruchomościami na rynku pierwotnym i wtórnym w Pile oraz okolicach. Nasz zespół składa się z doświadczonych pośredników, którzy są w pełni zaangażowani w każdą transakcję. Oferujemy... kompleksową obsługę, od organizacji niezbędnych dokumentów po efektywne promowanie nieruchomości z wykorzystaniem nowoczesnych narzędzi marketingowych.
W zakresie naszych usług znajduje się również pomoc w kupnie nieruchomości. Wyszukujemy oferty zgodne z oczekiwaniami klientów, dbając o każdy aspekt transakcji. Naszym celem jest zapewnienie bezpieczeństwa i komfortu podczas zakupu, co osiągamy poprzez dokładne sprawdzenie nieruchomości oraz informowanie klientów o wszystkich działaniach.
Dodatkowo, oferujemy usługi home stagingu, które mają na celu przygotowanie nieruchomości do sprzedaży lub wynajmu. Dzięki temu proces sprzedaży staje się szybszy i bardziej efektywny. Nasza agencja zajmuje się także wyceną nieruchomości oraz pomocą w uzyskaniu finansowania na korzystnych warunkach. Współpracujemy z rzeczoznawcami majątkowymi oraz oferujemy kompleksowe ubezpieczenia, aby zapewnić naszym klientom pełne bezpieczeństwo transakcji.