Joga Sztuka Życia to warszawska szkoła jogi, która oferuje różnorodne zajęcia dla osób na każdym poziomie zaawansowania. Naszym celem jest promowanie zdrowego i harmonijnego stylu życia poprzez regularną praktykę jogi. W naszej ofercie znajdują... się zajęcia dla początkujących oraz zaawansowanych, a także warsztaty tematyczne, które pozwalają na pogłębienie wiedzy i umiejętności związanych z jogą. Prowadzimy również wyjazdy, które łączą praktykę jogi z relaksem w pięknych miejscach w Polsce i za granicą.
Nasza szkoła jest prowadzona przez Justynę Wojciechowską, dyplomowaną nauczycielkę jogi według metody B.K.S. Iyengara oraz fizjoterapeutkę. Justyna praktykuje jogę od 1999 roku i regularnie uczestniczy w warsztatach doszkalających, co pozwala jej na ciągły rozwój i doskonalenie umiejętności. W Joga Sztuka Życia stawiamy na indywidualne podejście do każdego uczestnika, dostosowując program zajęć do ich potrzeb i możliwości.
Oferujemy także kursy jogi dla początkujących, które są idealnym wprowadzeniem do świata jogi. Nasze zajęcia odbywają się w przyjaznej atmosferze, co sprzyja nauce i rozwojowi. Zachęcamy do dołączenia do naszej społeczności i odkrycia korzyści płynących z regularnej praktyki jogi.