JT Przeglądy to stacja kontroli pojazdów, która oferuje kompleksowe usługi diagnostyczne dla samochodów osobowych, dostawczych oraz motocykli. Nasza oferta obejmuje przeglądy rejestracyjne, okresowe, powypadkowe oraz pierwsze rejestracje w kraju.
Dzięki nowoczesnym urządzeniom jesteśmy w stanie obsługiwać również pojazdy z instalacjami gazowymi LPG oraz te sprowadzone z zagranicy. Nasz zespół składa się z doświadczonych diagnostów, którzy nie tylko przeprowadzają badania, ale także udzielają cennych wskazówek dotyczących dbania o stan techniczny pojazdu.
W naszej stacji zapewniamy komfortowe warunki oczekiwania na przegląd, gdzie klienci mogą skorzystać z pysznej kawy. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas priorytetem, co potwierdzają liczne pozytywne opinie. Przeglądy są przeprowadzane szybko i sprawnie, a nasi pracownicy zawsze służą pomocą. Wrocław, w którym się znajdujemy, to miasto o dużym natężeniu ruchu, dlatego regularne przeglądy techniczne są kluczowe dla bezpieczeństwa na drogach.
Nasza stacja diagnostyczna wykonuje również badania pojazdów skierowanych przez policję lub starostę, a także weryfikuje stan techniczny aut po naprawach. Dzięki temu, klienci mogą mieć pewność, że ich pojazdy są w pełni sprawne i gotowe do jazdy. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się o wysokiej jakości obsługi.