Witamy na stronie Biura Nieruchomości Dowhan w Zielonej Górze, które specjalizuje się w pośrednictwie w obrocie nieruchomościami. Nasza siedziba znajduje się w FOCUS MALL, co zapewnia dogodny dostęp do naszych usług przez 12 godzin dziennie, 7 dni... w tygodniu. Dzięki temu możemy skutecznie obsługiwać naszych klientów, którzy często przeglądają oferty w weekendy. Oferujemy kompleksowe wsparcie na każdym etapie procesu kupna, sprzedaży i wynajmu nieruchomości, co czyni naszą ofertę wyjątkową na rynku lokalnym.
Nasze biuro dysponuje bankiem klientów, co pozwala na szybkie znalezienie nowych właścicieli dla nieruchomości. Oferujemy również pomoc w załatwianiu spraw prawnych i finansowych, a także dzielimy się wiedzą na temat aktualnych trendów w branży. Nasz zespół nieustannie podnosi swoje kwalifikacje, aby lepiej zrozumieć potrzeby klientów i dostarczać im usługi na najwyższym poziomie.
Dzięki flotę samochodów, jesteśmy w stanie szybko dotrzeć do różnych lokalizacji w Zielonej Górze, co ułatwia prezentację nieruchomości. Nasza lokalizacja w FOCUS MALL oraz profesjonalizm personelu sprawiają, że jesteśmy skuteczni w sprzedaży i wynajmie nieruchomości. Zapraszamy do kontaktu, chętnie pomożemy w realizacji Twoich planów związanych z nieruchomościami.