Jako doświadczony informatyk, oferuję kompleksowe usługi informatyczne dla firm, które obejmują outsourcing IT, zarządzanie infrastrukturą oraz wsparcie techniczne. Moja działalność rozpoczęła się w 2004 roku, a przez lata zdobyłem wiedzę i... umiejętności, które pozwalają mi dostarczać usługi na najwyższym poziomie. Współpracuję z innymi specjalistami, co umożliwia mi oferowanie szerokiego wachlarza rozwiązań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klientów.
Moje usługi obejmują projektowanie i instalację sieci komputerowych, administrację serwerami oraz serwis sprzętu komputerowego. Zajmuję się również wdrażaniem oprogramowania, w tym systemów ERP, oraz zapewnieniem bezpieczeństwa danych. Dbam o to, aby każda firma mogła korzystać z nowoczesnych technologii, które zwiększają efektywność i bezpieczeństwo operacji biznesowych.
Bezpieczeństwo danych jest dla mnie priorytetem. Stosuję najnowsze technologie oraz przestrzegam najwyższych standardów ochrony prywatności. Regularnie przeprowadzam audyty cyberbezpieczeństwa, szczególnie w sektorze ochrony zdrowia, gdzie ochrona danych pacjentów jest kluczowa. Dzięki moim usługom, klienci mogą być pewni, że ich dane są w bezpiecznych rękach, a ich działalność jest zgodna z obowiązującymi przepisami.