Szkoła Językowa Kids Planet to miejsce, gdzie nauka angielskiego staje się przyjemnością dla dzieci w wieku od 3 do 12 lat. Nasza oferta obejmuje zarówno zajęcia grupowe, jak i indywidualne, co pozwala dostosować naukę do potrzeb każdego ucznia. W... Kids Planet stawiamy na kreatywność i zabawę, co sprawia, że dzieci chętnie uczestniczą w lekcjach i szybko robią postępy językowe. Nasi lektorzy to doświadczeni nauczyciele, którzy potrafią nawiązać relację z dziećmi i wprowadzić je w świat języka angielskiego w sposób naturalny i przyjazny.
W naszej szkole stosujemy nowoczesne metody nauczania, takie jak TPR, CLIL i CLT, które angażują dzieci w proces uczenia się. Dzięki tym metodom uczniowie nie tylko przyswajają nowe słownictwo, ale także rozwijają umiejętności komunikacyjne. Lekcje są prowadzone w interaktywny sposób, co sprawia, że dzieci uczą się poprzez zabawę i ruch. Nasze nowoczesne sale językowe są w pełni wyposażone, co dodatkowo ułatwia naukę i sprawia, że jest ona bardziej atrakcyjna.
Kids Planet to szkoła, która dba o rozwój każdego dziecka. Naszym celem jest nie tylko nauka języka angielskiego, ale także inspirowanie dzieci do odkrywania nowych kultur i perspektyw. Wierzymy, że każdy uczeń ma potencjał, aby osiągnąć biegłość w języku angielskim, jeśli tylko otrzyma odpowiednie wsparcie i motywację.