KIM ELEKTRO SP. Z O.O. to firma elektryczna z siedzibą w Poznaniu, która od 2008 roku świadczy kompleksowe usługi w zakresie instalacji elektrycznych oraz teletechnicznych. Przez lata działalności zyskała uznanie wśród inwestorów i firm... budowlanych, oferując profesjonalne doradztwo, precyzyjny montaż oraz niezawodny serwis. Nasze rozwiązania są zgodne z obowiązującymi normami, co zapewnia bezpieczeństwo i efektywność energetyczną. W 2022 roku firma przekształciła się w spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością, co pozwoliło na dalszy rozwój i umocnienie pozycji na rynku.
Specjalizujemy się w instalacjach elektrycznych, w tym projektowaniu i układaniu linii kablowych, montażu rozdzielnic niskiego napięcia oraz instalacji oświetlenia zewnętrznego. Oferujemy również usługi w zakresie instalacji teletechnicznych, takich jak systemy alarmowe i okablowanie strukturalne. Nasze doświadczenie oraz współpraca z renomowanymi partnerami, takimi jak BUDIMEX czy ALSTAL, pozwala nam na realizację projektów na najwyższym poziomie.
Dodatkowo, wykonujemy pomiary elektryczne i termowizyjne, co umożliwia szybkie wykrycie usterek oraz optymalizację instalacji. Nasze zabezpieczenia przeciwpożarowe chronią życie i mienie, a stosowane przez nas produkty są najwyższej jakości. KIM ELEKTRO SP. Z O.O. to zaufane źródło profesjonalnych usług elektrycznych, które dostosowujemy do indywidualnych potrzeb klientów.