KMI Nieruchomości to agencja nieruchomości z siedzibą w Toruniu, która specjalizuje się w pośrednictwie w obrocie nieruchomościami. Nasza oferta obejmuje wynajem oraz sprzedaż mieszkań, domów, lokali użytkowych, działek oraz hal. Dzięki... wieloletniemu doświadczeniu na toruńskim rynku nieruchomości, jesteśmy w stanie dostosować nasze usługi do indywidualnych potrzeb klientów. Nasze biuro działa na rynku od 2006 roku, co pozwoliło nam zdobyć zaufanie wielu klientów, którzy dzięki nam znaleźli swoje wymarzone miejsce do życia lub inwestycji.
Współpracujemy z profesjonalistami, takimi jak notariusze, doradcy kredytowi oraz rzeczoznawcy majątkowi, co zapewnia naszym klientom bezpieczeństwo transakcji. Nasze działania są ukierunkowane na maksymalne zadowolenie klientów, a każda transakcja jest dokładnie przemyślana i zabezpieczona. Specjalizujemy się w lokalach handlowych, szczególnie w atrakcyjnych lokalizacjach na Starym Mieście w Toruniu, co czyni naszą ofertę wyjątkową na tle konkurencji.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, które obejmują nie tylko pośrednictwo w obrocie nieruchomościami, ale także kompleksowe doradztwo inwestycyjne oraz pomoc w uzyskaniu kredytów hipotecznych. Nasza kadra to doświadczeni agenci, którzy z pasją podchodzą do swojej pracy i są gotowi pomóc w każdej kwestii związanej z rynkiem nieruchomości.