Nasza firma, Auto Gaz Montaż, specjalizuje się w montażu i serwisie instalacji gazowych w samochodach. Działamy na rynku łódzkim, oferując kompleksowe usługi związane z wykorzystaniem paliw gazowych do zasilania silników spalinowych. Dzięki... wieloletniemu doświadczeniu oraz profesjonalnemu zespołowi, zapewniamy wysoką jakość usług, które nie uszkadzają silnika pojazdu.
Oferujemy montaż instalacji gazowych takich jak LPGTECH, STAG, LOVATO oraz KME. Nasze instalacje są dostosowane do różnych typów samochodów, a także serwisujemy pojazdy z instalacjami wykonanymi w innych warsztatach. Gwarantujemy serwis gwarancyjny oraz po gwarancyjny, co zapewnia naszym klientom pełne wsparcie przez cały okres użytkowania instalacji.
Wszystkie nasze usługi są dostępne w konkurencyjnych cenach, zaczynających się od 2000 zł. Jesteśmy jedną z najlepszych firm w regionie, co potwierdzają zadowoleni klienci oraz liczba zrealizowanych projektów. Zapraszamy do kontaktu, aby dowiedzieć się więcej o naszych usługach i umówić się na montaż instalacji gazowej.