W firmie Kompart.net oferujemy kompleksowe usługi związane z pomiarami elektrycznymi oraz lokalizacją uszkodzeń kabli niskiego i średniego napięcia. Nasze doświadczenie oraz nowoczesne wyposażenie pozwalają nam na skuteczne przeprowadzanie... pomiarów w sieciach nN i SN. Działamy zarówno dla firm, instytucji, jak i osób prywatnych, zapewniając profesjonalne podejście do każdego zlecenia.
Nasza oferta obejmuje również badanie sprzętu dielektrycznego w laboratorium wysokonapięciowym. Specjalizujemy się w testach sprzętu BHP dielektrycznego, w tym rękawic, półbutów, pomostów izolacyjnych oraz innych akcesoriów. Dzięki naszemu sprzętowi probierczemu jesteśmy w stanie przeprowadzać testy do 110kV AC i 140kV DC, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług.
Dysponujemy nowoczesnym pojazdem pomiarowym, który jest dostępny 24/7. Wyposażony jest w zaawansowane urządzenia, takie jak reflektometry, generatory udarowe oraz sprzęt do lokalizacji i trasowania linii kablowych. Dzięki temu możemy szybko i skutecznie lokalizować uszkodzenia kabli, co jest kluczowe dla zapewnienia ciągłości dostaw energii elektrycznej.