Mobilny Serwis Komputerowy Piaseczno oferuje kompleksową pomoc w naprawie komputerów i laptopów. Jeśli masz problem z uruchomieniem sprzętu, laptop wydaje dziwne dźwięki, czy też nie możesz połączyć się z internetem, jesteśmy tutaj, aby pomóc.... Nasze usługi obejmują naprawę sprzętu IT, w tym komputerów, laptopów oraz nawigacji GPS. Zajmujemy się również naprawą zalanych klawiatur i wymianą zbitych ekranów. Nasz zespół specjalistów zapewnia szybką i skuteczną pomoc, aby Twój sprzęt działał jak nowy.
Oferujemy także doradztwo w zakresie doboru sprzętu komputerowego, co pozwala na optymalne dopasowanie urządzeń do potrzeb użytkowników. Nasze usługi obejmują również aktualizacje nawigacji GPS, zarówno fabrycznych, jak i tych opartych na systemach Windows oraz Android. Dzięki naszym usługom możesz mieć pewność, że Twój sprzęt będzie zawsze aktualny i sprawny.
Dodatkowo, zajmujemy się odzyskiwaniem danych z dysków HDD, SSD oraz kart pamięci. W przypadku utraty danych, nasz zespół podejmuje wszelkie kroki, aby przywrócić je w jak najkrótszym czasie. Nasza oferta jest skierowana zarówno do klientów indywidualnych, jak i firm, które potrzebują wsparcia w zakresie bezpieczeństwa IT oraz audytów.